Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser – Sindri Runudde

Malmö

Torsdag 20 December - Lördag 22 December

Fotograf: Press

Performance, dans och teater skapad av koreografen Sindri Runudde för fem scenkonstnärer. Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser är ett konceptalbum, ett workoutprogram bestående av sju olika danser. Varje dans har ett läkande syfte och en tillhörande låt, som på olika sätt bearbetar våra kroppars historia genom enkla rörelser och tydliga instruktioner.

Föreställningen samtalar om vattnets helande krafter, queera fiskar och disco. Mellan en gruppmeditation och ett gympapass skapar Sindri Runudde tillsammans med sitt crew ett verk där fiskars biologi tar plats i queerkulturen och där gemenskap och aerobics blir till vardagshealing. Med hjälp av radikal pedagogik rör vi vid Jane Fonda och radiogymnastik, medan vi omsluts av pulserande musik och ljudets närvaro.

Obs, publiken deltar inte i workout-programmet.

Längd: 70 min.

Pris: 160 / 110 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 20 December 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Fredag 21 December 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Lördag 22 December 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören