Plattform – Dansstationen

Malmö

Fredag 25 Januari

Fotograf: Illustration: Annika Carlsson

Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. Efteråt kan du stanna kvar, mingla och snacka med koreograferna. Plattformarna är Dansstationens ”wild cards” som du får upptäcka tillsammans med de medverkande artisterna på egen risk!

Kvällens medverkande (med reservation för sena ändringar):

Fanclub med Quim Bigas, i miniresidens

Emma-Cecilia Ajanki – Work in progress – projektet Borta med vinden, som undersöker vind som fenomen.

Khamlane Halsackda – Work in progress – The Rite eller The Right, med inspiration från Stravinskys ”The Rite of Spring” men där ”Right” har en dubbel betydelse och kan stå för rättigheter likväl som en politisk höger. Dansare Ray Roa och Daniel Jeremiah Persson.

Pris: 80 kr / Fri entré för stödmedlem hos Dansstationen

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 25 Januari 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar