Bolero / Now, before we get too old

Falkenberg

Torsdag 14 Februari

Dansare i ett mörkt rum.Fotograf: Jesús Vallinas

Upplev en kväll med två verk signerade den spanska koreografen Jesús Rubio Gamo. Båda verken om tidens förgänglighet men med totalt olika tempon och uttryck. Till Ravels Bolero kan du förbereda dig på en utmattande duo som kommer att ge dig träningsvärk trots att du suttit stilla under hela föreställningen, medan vi i solot now, before we get too old bjuds in i ett mer reflekterande tillstånd, till en föreställning om att njuta av rörelsen och ta sig tid för den. En knapp timme fylld av extas, utmattning och reflektion – danskonst när den är som bäst.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 14 Februari 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören