Extended – Helena Franzén

Falkenberg

Tisdag 9 April

Helena Franzén dansar på scen omringad av stora projektioner av natur.Fotograf: Håkan Jelk

En mental resa med kroppslig intelligens

Helena Franzén är koreografen som i fler än 70 verk hängivit sig åt rörelsens gränslösa variationsrikedom. Nu intar hon själv scenen i soloverket Extended.  Omgiven av projektioner föreställandes utsatta, karga trakter, rör sig Franzén med precision och intelligens. Med nerv och närvaro skapar hon en eftertänksam koreografi till ett melankoliskt ljudlandskap skapat av Jukka Rintamäki. Extended är ett verk som erbjuder ett andningshål i vardagen. En plats där meditativa tillstånd skapas och minnen förväxlas och tolkas om.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 9 April 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören