Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser – Sindri Runudde

Malmö

Tisdag 26 Mars - Onsdag 27 Mars

Fotograf: Chrisander Bruun

Performance, dans och teater skapad av koreografen Sindri Runudde.

Fiskedansen och andra Kosmiska Bekännelser är ett konceptalbum och ett workoutprogram bestående av sju olika danser med specifika syften. Med fem dansare på scenen presenteras de sju låtarna, och musiken vävs samman med personliga berättelser.

Sindri Runudde arbetar med flera format parallellt, utifrån frågeställningar om vilken dans som dansas var, och vilka som får uppleva den. Sindri ordinerar olika danser som botemedel mot specifika åkommor. Föreställningen innehåller också ett workoutprogram, där scenproduktionen presenteras. Tillsammans formar de Fiskedansen och andra Kosmiska Bekännelser.

Samproducerad av turnéslingan Tre Scener – Atalante, Dansstationen och Moderna Dansteatern.

Längd: 70 min.

Pris: 160 / 120 / 80 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 26 Mars 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Onsdag 27 Mars 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Läs mer hos arrangören