Mönster outside – Sidra Bell & New Tide Orquesta

Kungsbacka

Lördag 6 April

Tre nakna dansare ihoptvinnade som en knut med guld och svart kroppsmålning.Fotograf: David Flores

Sidra Bell Dance New York tillsammans med svenska New Tide Orquesta står tillsammans på scenen i en föreställning om outsiders i det moderna samhället. De blandar dansteater, kammarmusik, projiceringar, röst- och ljusdesign på ett uttrycksfullt vis och sätter fingret på mänsklig glädje samt förtvivlan av att vara en outsider. Föreställningen hade världspremiär 2017 i New Orleans, USA och det här blir Sverigepremiären.

Koreografen Sidra Bell är verksam i New York. Fysisk styrka blandat med känsligt uttryck utmärker hennes stil och kompaniet Sidra Bell Dance turnerar i stora delar av världen. New Tide Orquesta har en unik spelstil där de blandar modern kammarmusik, nuevo tango, minimalism och fri improvisation.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 6 April 18:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören