R. OSA_10 Exercises For New Virtuosities – Silvia Gribaudi

Malmö

Söndag 28 April - Måndag 29 April

Fotograf: Laila Pozzo

Varm och humoristisk ”one woman show” inspirerad av 80-talets Jane Fonda. Iklädd knallblå gymnastikdräkt genomför den oemotståndligt charmiga dansaren Claudia Marsicano en föreställning bestående av tio övningar i virtuositet. Med förbryllande ironi iscensätts en diskussion om kroppsliga uttryck, kvinnor och den sociala roll som tillskrivs dem. R. OSA skapar en insikt om våra egna fördomar, hur vi ser på andra och vad vi förväntar oss av dem.

Italienska koreografen Silvia Gribaudi har ett koreografiskt språk som korsar dans med konst och teater. Hon fokuserar ofta på kroppen och förhållandet mellan scen och publik. Hennes konstnärskap kan sammanfattas som ett rått och humoristiskt möte med dans.

Längd: 45 minuter

Pris: 160 / 120 / 80 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 28 April 18:00 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Måndag 29 April 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Läs mer hos arrangören