Rhythmania – Anna Öberg

Varberg

Onsdag 13 Februari

Fotograf: José Figueroa

Rhythmania är en föreställning skapad ur en personlig och koreografisk resa in i folkdansen. Genom den folkliga dansen och musikens förhållande till puls och rytm rör sig Rhythmania i spänningsfältet mellan tingande begränsningar och upprepade utbrytningsförsök. Rhythmania är en koreografisk resa där såväl konstnärliga som personliga risktaganden står i fokus. Där dansen och musiken utmanar varandra. Hela tiden på gränsen, hela tiden nära att tappa balansen.

Under denna helaftons första akt ger den prisbelönta dansaren och koreografen Anna Öberg en inspirerande och lekfull introduktion till den traditionella folkdansen och sitt konstnärliga förhållningssätt till den. Andra akten fortsätter i Rhythmania, en passionerad och personlig föreställning i spänningsfältet mellan påtvingade begränsningar och upprepade försök där dansen och musiken ständigt utmanar varandra.

Samarrangemang mellan Varbergs Riksteaterförening och Kultur- och fritidsförvaltningen i Varbergs kommun
Föreställningens längd: 1 tim. och 30 min. inkl. 20 min. paus
Servering öppen före föreställningen och i pausen.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 13 Februari 19:00 Varberg Komedianten/ Lilla teatern Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören