So Sorry – BamBam Frost

Malmö

Tisdag 26 Februari

Fotograf: Senay Berhe

Danscollage av popkultur förpackad i rosa plast.

Koreografen BamBam Frost bjuder, tillsammans med dansarna Mari Carrasco och Lydia Östberg Diakité, på ett lekfullt och intensivt collage av popkulturens uttryck och danser.

I arbetet med So Sorry har BamBam studerat framförallt afroamerikanska kvinnliga artister inom RnB, pop och hiphop. Hon har tittat på uttryck, danser och estetik från musikvideos och livekonserter och ställt sig frågan vad populärkulturen vi konsumerar betyder för oss och hur den landar i våra kroppar.

Dansarna pushar sina kroppar tills det inte går längre och ser vart utmattningen tar dem både fysiskt och psykiskt. De omfamnar men förhåller sig samtidigt kritiskt till den populärkultur de, och många med dem, konsumerar dagligen. Danser av igenkänning bryts ner och byggs om.

Längd: 1 timme

Pris: 110 / 160 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 26 Februari 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Läs mer hos arrangören