So Sorry – BamBam Frost

Halmstad

Tisdag 19 Mars

Fotograf: Senay Berhe

Ett danscollage av popkultur förpackad i rosa plast.

Koreografen BamBam Frost bjuder, tillsammans med dansarna Mari Carrasco och Lydia Östberg Diakité, på ett lekfullt och intensivt collage av popkulturens uttryck och danser.

I arbetet med So Sorry har BamBam studerat framförallt afroamerikanska kvinnliga artister inom RnB, pop och hiphop. Hon har tittat på uttryck, danser och estetik från musikvideos och livekonserter och ställt sig frågan vad populärkulturen vi konsumerar betyder för oss och hur den landar i våra kroppar.

Kvällen startar kl 18.00 med mingel och dansnedslag från Sturegymnasiet. Efter det visas So Sorry med Bam Bam Frost kl 19:00 i ca 1 timme. Därefter visar Sturegymnasiets danselever delar av sin slutproduktion.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 19 Mars 18:00 Halmstad Halmstad teater, Figarosalen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören