Väsen – Teater 23

Turnerande föreställning

Lördag 30 Mars - Söndag 7 April

Fotograf: Amelie Herbertsson

Fantasifull sci fi-saga för små barn, med koreografi av Johanna Jonasson.

Ett barn är på väg hem till sin farmor. Mitt i skogen, på stigen där barnet promenerar, har ett märkligt väsen från en annan värld plötsligt dykt upp och hindrar barnet från att ta sig vidare. Både barnet och väsendet blir överraskade och lite misstänksamma i mötet med den andre. Men så småningom börjar en ömsesidig förståelse mellan de två vitt skilda varelserna växa fram.

Väsen är en nyskriven föreställning som tar avstamp i vårt mänskliga behov av att förstå vår omvärld och göra oss förstådda i den. Den unga publiken bjuds in till en magisk plats där både det välkända, men också det obekanta och spektakulära ryms.

Ålder: 3-5 år

Längd: 45 minuter

Pris: 50 /70 kr.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
OSBY: Biljettförsäljning 1 timme före föreställning. Förboka via sms 070-592 66 48.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 30 Mars 14:00 Hässleholm Hässleholms Kulturhus Biljetter
Lördag 6 April 11:00 Osby Teater Borgen
Söndag 7 April 14:00 Lund Stenkrossen Biljetter
Läs mer hos arrangören