Chromatics och On One Condition – Graham Adey

Malmö

Tisdag 16 April - Onsdag 17 April

Fotograf: Graham Adey

Två verk med performance och fotografier av koreografen Graham Adey, som i sina verk utforskar kulturella och sociala situationer, hur samhället definierar vem vi är och hur vi uppfattas.

Chromatics är ett interdisciplinärt visuellt och performativt verk. En performance-installation som exponerar den nakna kroppen mot den nära omgivningen, och en studie i hur mänsklig interaktion, som en vanlig hälsning, kan omvandlas till något helt annat. Ordet Chromatics är engelska för diabilder i kromatisk färgskala.

On One Condition är en naken blick på världen vi lever i och dess strävan efter perfektion. En man försöker bära hela världen på sina axlar i all sin groteska skönhet. Dan Daw är född med cerebral pares och en föregångare vad gäller dans och funktionsvariationer i Storbritannien. Utan att känna några begränsningar har han gjort en internationell karriär. On One Condition ifrågasätter vår perception av ”normalt”, tar oss med i Dans barndom och liv och på en resa över havet, där vi får vara med i en mans outtröttliga sökande efter perfektion.

Verken visas under två dagar. Första kvällen visas verket Chromatics i foajén innan föreställningen On One Condition. Andra dagen finns möjlighet att se verket Chromatics i studion på dagtid och On One Condition som kvällsföreställning.

Första dagen köps biljetterna tillsammans och den andra dagen finns separata biljetter.

Pris: 60 – 160 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 16 April 19:00 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Onsdag 17 April 12:00 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Onsdag 17 April 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Läs mer hos arrangören