D-construction – Compagnie Dyptik

Turnerande föreställning

Lördag 13 Juli - Söndag 14 Juli

Fotograf: Compagnie Dyptik

Hiphop-inspirerad föreställning från Frankrike av gruppen Compagnie Dyptik, med tungt beat, orientalisk twist och energi. I en byggnadsställning buras dansarna in, skyddas och befrias. I grupp blir dansarna starkare, var för sig hävdar de sin egenart.

D-Construction kopplar de ihop, inspirerar varandra och förstör det som finns för att skapa något nytt. Compagnie Dyptik dansar fram identitet och revolt. De undersöker vad det är att vara människa och människans historia. De gräver efter det starkaste i varje människa, ibland till utmattningens gräns.

I samarbete med Institut Français Suède.

Pris: Fri entré, som en del av Sommarscen Malmö och Sommarlund.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 13 Juli 15:00 Malmö Ödetomten vid Annelundsgatan 55, Sommarscen Malmö
Lördag 13 Juli 19:00 Malmö Ödetomten vid Annelundsgatan 55, Sommarscen Malmö
Söndag 14 Juli 18:00 Lund Ringvägen 15, Sommarlunds Dansbana
Läs mer hos arrangören