And then we danced (film)

Kungsbacka

Tisdag 22 Oktober

Fotograf: Anka Gujabidze

Merab dansar i det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. Hans tillvaro vänds upp och ner när den karismatiske Irakli en dag ansluter till kompaniet och blir hans största rival, men även hans största åtrå. Nu står Merab inför valet om han ska följa sitt hjärta och bryta sig loss från den konservativa miljö han befinner sig i och därmed riskera att förlora allt han har kämpat för. I huvudrollerna ser vi Levan Gelbakhiani och Bachi Valishvili.

Längd: 105 min

Regi och manus: Levan Akin

År: 2019

Språk: Georgiska

Svenskt distributionsbolag: TriArt Film

Arrangör: Rum för Dans och Bio Kontrast

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 22 Oktober 18:00 Kungsbacka Biostaden Facklan Biljetter
Läs mer hos arrangören