Change invigningskonsert + Ida ”Inxi” Holmlund

Kungsbacka

Torsdag 15 Augusti

Change Music Festival har sin invigningskonsert The Creation på Kungsbacka Teater. Kvällen inleds med Darius Milhauds La Creation du Monde. Ett stycke som representerar det som är Change Music Festival – en fusion av klassiskt, jazz och folk, inspirerad av historia och litteratur. Den ursprungliga baletten dansades av Ballet Suédois i Paris. Denna kväll tolkas verket med egen koreografi av den banbrytande unga dansaren Ida ’Inxi’ Holmlund.

Efter Milhauds jazzkrydda får vi också kompositioner av Poulenc och Stravinsky, där vi bland annat får njuta av Magnus Lindgrens artisteri och musikalitet. Lindgren, som är en av Sveriges främsta jazzmusiker, finns även med under den andra akten, med musik av bland andra Bach och Reich.

Medverkande:
Ida Inxi Holmlund – Dans
Magnus Lindgren – Jazzklarinett och flöjt
Stockholm Syndrome Ensemble
Change Festival Solists

Längd: 120 min inklusive paus

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 15 Augusti 19:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören