Rörelseworkshop med Elisabeth Schilling

Sjönevad, Vessigebro

Söndag 4 Augusti

Från texturer och material till rörelse

Denna workshop kommer att erbjuda den upplevelse som ligger till grund för dansföreställningen FELT: att inspirera rörelser från impuls av beröring, texturer och material. Det finns många texturer och material i vår kropp, från hud till ben, till kött och organ. Är du medveten om den sensoriska upplevelsen av dem? Till att börja med erbjuder denna workshop en kroppslig/somatisk resa i känslor av våra enskilda kroppar. Dessutom kommer vi att introducera olika material, såsom tyger av olika storlekar och texturer. Hur får de oss att känna? Hur får de oss att röra oss? Förändras våra rörelser och fysiska eller känslomässiga svar från det ena materialet till den andra? Detta är en workshop som kombinerar hantverk, kreativitet, rörelse och lek.

Workshopledaren är dansaren och koreografen Elisabeth Schilling som kommer ifrån Tyskland men är baserad på olika platser i Europa. Elisabeth uppträder även med FELT under Vardagsrummet på Wu Artspace 3 augusti.

Mer om Elisabeth på www.elisabethschilling.com

För vem? Workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att röra sig oavsett ålder och erfarenhet. Du kan anpassa rörelser efter din förmåga. Alltså ingen åldersgräns! Kom gärna och delta tillsammans med ditt barn!

Adress: Sjönevad 210, 311 65 Vessigebro

Längd på workshop: ca 1h. Det bjuds på fika efteråt!

Ta med: Bekväma kläder att röra sig i och vattenflaska.

 

Det är gratis att delta. Frivillig donation swisha: 073-6161125 och skriv DONATION som meddelande.

Anmälan: Det är begränsat antal platser så anmäl dig till info@wuartspace.com

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 4 Augusti 13:00 Sjönevad, Vessigebro Wu Artspace
Läs mer hos arrangören