Workshop med Benedikte Esperi

Sjönevad, Vessigebro

Fredag 30 Augusti

Fotograf: AnnaCarin Isaksson

Landskap, gestaltning och koreografi

Benedikte bjuder in till en workshop för deltagare med intresse av mötet mellan landskap och fysisk gestaltning. Hennes metoder bygger på deltagarnas lust att utforska hur en performativ konst kan använda landskapet som scenografi i koreografiskt skapande och utforskande. Workshopen blandar mycket praktiskt arbete både i grupp och enskilt. Största delen av tiden sker utomhus. Ha oömma kläder (gärna extra ombyte), badkläder samt något att föra anteckningar med. Ordentlig matsäck rekommenderas.

Benedikte är konstnärligt verksam främst i Göteborg med närliggande regioner och internationellt. Hennes konstnärskap har en tvärdisciplinär praktik vilket innebär att hon är representerad inom flera genrer. Hennes främsta medie är kroppen och utgår från en rörelsebaserad konstform där performance, koreografi, videoverk och installationer är verktyg för hennes iscensättningar och gestaltningar. Verken presenteras både på scener, konsthallar och i offentliga miljöer. Benedikte har arbetat hos Wu Artspace i residens under en veckas tid och kommer även att visa ett videoverk på Vardagsrummet 31 augusti.

Läs mer om Benedikte på henne hemsida: Benedikteesperi.com

För vem? Workshopen riktar sig till dig som är nyfiken av workshopens innehåll oavsett förkunskaper eller erfarenhet.

Ålder: Från 15år.

Adress: Sjönevad 210, 311 65 Vessigebro

Tid: 30/8 14:30-18:00.

 

Det är gratis att delta. Frivillig donation swisha: 073-6161125 och skriv DONATION som meddelande.

Anmälan: Det är begränsat antal platser så anmäl dig till info@wuartspace.com

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 30 Augusti 14:30 Sjönevad, Vessigebro Wu ArtSpace
Läs mer hos arrangören