Natten – MYKA

Malmö

Tisdag 29 Oktober

Fotograf: Press

Ge din bebis och dig själv en upplevelse, som knyter er tätt samman, i ett magiskt nattuniversum med dansande månljus och glittrande stjärnor. På upptäcktsfärd tillsammans i ett tryggt rum med nattens ljud, månsus och stjärnmelodier. Natten är både en dansföreställning och en installation, som väcker alla sinnen med doft, dans, ljud och musik. Bebisar och vuxna kan röra sig fritt i rummet eller lägga sig ner och bara njuta.

En interaktiv föreställning för 15 bebisar och 15 vuxna i taget. En biljett rymmer en vuxen och en bebis. Extra vuxen (partner, vän, äldre) kan köpa extra vuxenbiljett i mån av plats. Efter föreställningen kan bebisarna leka en stund till i den sinnliga nattvärlden.

Ålder: För bebisar 4- 18 månader tillsammans med en vuxen

Längd: 30 minuter

Pris: 100 kr. för en vuxen och en bebis

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 29 Oktober 11:00 Malmö Palladium, Dansstationens studio Biljetter
Tisdag 29 Oktober 13:00 Malmö Palladium, Dansstationens studio Biljetter
Tisdag 29 Oktober 15:00 Malmö Palladium, Dansstationens studio Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören