Siren – Dansk Danseteater

Malmö

Lördag 21 September

Fotograf: Press

Stort dansverk med dansare från kompaniet Dansk Danseteater i koreografi av Pontus Lidberg.

Dansföreställningen Siren är uppkallad efter de mytologiska varelser som lockade segelmän med sin sång och drev dem att kasta sig i havet. Endast Odysseus lyckades motstå sirenernas lockrop genom att sätta vax i öronen på sin besättning och binda fast sig själv i masten på sitt skepp. Siren begrundar Odysseus begär som aldrig kommer stillas och sirenens sång som en källa till impulsiv kreativitet. Föreställningen återberättar inte myten, eller någon annan historia, men den är inspirerad av dess teman längtan, kreativitet och, något oväntat, ensamhet.

Pontus Lidberg har etablerat sig som en visionär konstnär som sammanför dans och film.

Längd: 60 minuter, ingen paus

Pris: 190-230 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 21 September 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören