Castle Stories – Maria Naidu & Malmö Museer

Malmö

Fredag 6 September - Lördag 7 September

Fotograf: Imad Helou

Upplev Malmöhus slotts historia och miljö genom fem dansare. Koreografen Valerie Green från Dance Entropy i New York har under två veckor arbetat med fem lokala dansare i Malmö, på Malmöhus slott. Tillsammans har de låtit sig inspireras av slottets historia och miljö. Resultatet av denna intensiva process visas för allmänheten under två dagar. Visningen startar vid vindbryggan över vallgraven.

Valerie Greens vistelse är en del av ett återkommande kulturutbyte mellan danskonstnärer baserade i New York City och i Malmö. Kulturutbytet är ett initiativ av Maria Naidu/armar&ben och genomförs med ekonomiskt stöd från Konstnärsnämnden.

Längd: Ca 30 minuter

Pris: Fri entré, ingen föranmälan behövs

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Ingen biljett behövs.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 6 September 13:00 Malmö Slottsholmen, Malmö Museer
Fredag 6 September 15:00 Malmö Slottsholmen, Malmö Museer
Lördag 7 September 13:00 Malmö Slottsholmen, Malmö Museer
Lördag 7 September 15:00 Malmö Slottsholmen, Malmö Museer
Läs mer hos arrangören