LOL Night – Sindri Runudde, Presens Impro & Lidia Wos

Malmö

Lördag 9 November

Fotograf: Andreas Paulsson

Aerobics, improviserad hiphop-musikal och intervju på en och samma kväll.

LOL Night inleds med aerobics i gränslandet mellan vardagshealing och gympapass. En totalupplevelse med inspiration från både Jane Fonda, radiogymnastik och fiskars biologi. Alla bjuds in att medverka i koreografen och dansaren Sindri Runuddes inkluderande workoutprogram som har sin bas i projektet Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser.

Efter aerobics-passet fortsätter kvällen med Presens Impros Mic drop your life. En improviserad hiphop-musikal inspirerad av Hamilton an American Musical. Baserat på en intervju med vår gäst, koreografen Lidia Wos, följer sen en humorshow i gästens ära som genomgående freestyle-rappas.

Kvällen avslutas med ett one-to-one-möte i gruppformat, med koreografen Sindri Runudde. Sindri visar delar ur föreställningen Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser. I omgångar tar Sindri emot, lyssnar på dig och det du vill berätta om. Därefter lär Sindri ut en enkel dans med tillhörande text, med ett specifikt läkande syfte, som du får ta med dig hem eller vidare i livet.

LOL Night är en del av Skånes Dansteaters Laugh Out Loud Festival. 

Längd: ca 1,5 timme, med efterföljande gruppterapidans och barhäng fram till ca 22.30

Pris: 160 kr.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 9 November 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören