Workshop – Sindri Runudde

Malmö

Söndag 10 November

Fotograf: Andreas Paulsson

Workshop med dansaren och koreografen Sindri Runudde

I årets LOL Dance Festival på Skånes Dansteater presenteras bland andra koreografen och dansaren Sindri Runudde. Hans projekt Fiskedansen och andra kosmiska bekännelser är en hyllning till rörelse som bejakar dansens närande potential. Med kraft från radikal pedagogik arbetar Sindri Runudde utifrån premissen att varje kropp har kunskap och varje berättelse en dans.

Tillgänglig för alla, med och utan funktionsnedsättning. Du behöver ingen tidigare danserfarenhet, om inte annat anges. Klä dig i löst sittande kläder som känns sköna att röra sig i. Vi dansar ofta barfota eller i strumpor.

Ålder: för alla åldrar över 15 år

Längd: Kl. 11-16

Pris: 150 kr/person, inkluderar både workshop och lunch

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Anmälan eller frågor: skicka e-post till dialog@skanesdansteater.se eller ring 040-20 84 71

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 10 November 11:00 Malmö Skånes Dansteater
Läs mer hos arrangören