Engel – Marta & Kim

Kungsbacka

Lördag 28 Mars

Två akrobatiska dansare.Fotograf: Tom Rune Angell Storo Juliussen

Dansare och akrobat möts i duett.

Den dansande cirkusartisten Marta Alstadsæter och den akrobatiske dansaren Kim-Jomi Fischer ställer frågor om medvetandet. Varifrån kommer våra tankar? Utan att ge några svar öppnar de upp för att utforska de saker som är svåra att förklara och omfam­nar de många sidorna av att vara en människa. De skapar en fysisk dialog, en vacker duett.

Marta från Norge och Kim från Nederländerna möttes 2015. Deras olika historia blev grunden för ett blomstrande samarbete. I åren som gått sedan dess har de skapat sig eget konstnärliga uttryck genom att djupdyka i de möjligheter och kvaliteter som finns i symbiosen mellan akrobatik och dans.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 28 Mars 18:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören