La Piel Vacía – Siberia

Turnerande föreställning

Onsdag 19 Februari - Tisdag 25 Februari

Fem kvinnliga dansare poserar.Fotograf: Jenny Rojas

Spanskt gästspel i samtida dans med fem kvinnliga dansare. 

Koroegrafen Paloma Munõz har ställt den något originella frågan – hur bebor vi vår hud? Huden kan vara ett lyckligt rum, frihet, men också förvandlas till ett fängelse. Kan vi komma ur huden? Hur får vi tillgång till insidan?

Paloma skapade verket La Piel Vacía (den tomma huden) för fem dansare. Med precision och teknisk skicklighet, iklädda hudfärgade latex­kostymer likt ett extra lager hud, artikuleras en koreografi med känsla för form och dynamik.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 19 Februari 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Tisdag 25 Februari 19:00 Halmstad Halmstads teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören