Workshop med Anna Nordbeck

Halmstad

Lördag 11 Januari

Commercial 13:30-14:45 och Girly 15:00-16:15

Anna Nordbeck​ började sin karriär på Attitude69 dancestudio i Eslöv. Hon har under två år utbildat sig på Broadway dance center i New York och har även rest världen runt för att ta klasser, delta på event, utveckla sin stil och bredda sina kunskaper. Anna har en långdragen erfarenhet av att undervisa och har arbetat både som dansare och koreograf på många olika event som till exempel Eurovision song contest, Invigningen av Max IV, Talang, festivaler, företagsevent osv. Anna har producerat och framställt fyra olika shower varav två stycken tillsammans med sitt dåvarande dance crew ”c4urself crew”. Den senaste produktionen sattes upp tillsammans med dansskolan Attitude69 och var en dansföreställning mot mobbning där eleverna utformade ett värdegrundsarbete som gick hand i hand med dansshowen. Högstadieskolor runt om i Skåne tog del av föreställningen och efterarbetet som medföljde.
Idag undervisar Anna runt om i Skåne med fullsatta klasser och hon koreograferar till olika typer av shower och event.

Båda klasserna kommer vara fortsättningsnivå och kostnadsfria.

Föranmäl er till FeetbyBeat. Drop in är hjärtligt välkommet i mån av plats.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
feetbybeat@outlook.com

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 11 Januari 13:30 Halmstad Nolltrefem, Fredsgatan 2
Läs mer hos arrangören