Den kosmiska havsträdgårdspassagen – Peter Mills

Turnerande föreställning

Fredag 27 Mars - Söndag 5 April

Två bebisar kryper i ett färgglatt fantasilandskap.Fotograf: Illustration: Johanna Kallin

Dansäventyr för bebisar och vuxna att dyka in i, tillsammans! En magisk värld av ljud, ljus och rörelse.

Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

Längd: 30 min.

Pris: 25 / 50 kr.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
KÄVLINGE: Förköp på "Nilsson & Son Radio TV" i Kävlinge eller i biljettkassan 1 timme före föreställning. STAFFANSTORP: Förköp på Staffanstorps bibliotek tel. 046-25 12 65. HJÄRUP: Förköp på Hjärups bibliotek tel. 046-25 15 94. LUND: Förköp på Biljettbyrån Lund C tel. 046-131415.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 27 Mars 14:00 Kävlinge Kävlinge Kulturscen, Korsbackaskolan
Lördag 28 Mars 11:00 Staffanstorp Bibliotekets hörsal
Söndag 29 Mars 11:00 Hjärup Hjärupslundsskolan, Matsalen
Söndag 5 April 11:00 Lund Stenkrossen Biljetter
Läs mer hos arrangören