Lost Night – Björn Säfsten

Malmö

Torsdag 27 Februari - Fredag 28 Februari

Fotograf: Säfsten Produktion & Nordberg Movement

Ett dansverk kring lyssnande, tröst och sorg.

I Lost night försöker koreografen Björn Säfsten tillsammans med dansarna Sophie Augot, Alexander Gottfarb och Marianne Kjaersund att närma sig känslor som kommer ur att förlora något eller någon. De använder sig av både ord, ljud, sång och rörelse för att både lyssna in och sjunga fram koreografin.

Musiken i föreställningen är gjord av Hans Appelqvist som använt de förslag som kommit fram ur dansarnas improvisationer för att skapa sånger, ljudbilder och kompositioner.

Tre individer samlas i ett rum. De bildar en kör och är samtidigt tre olika personer med olika stämmor. De bearbetar något. Försöker sortera sina intryck, handlingar och tankar. Hur ska man lyssna på rätt sätt, bekräfta den andre? De försöker, med gemensam vilja och en ömsint angelägenhet. Natten är ständigt närvarande.

Pris: 120 / 165 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 27 Februari 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Fredag 28 Februari 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Läs mer hos arrangören