Workshop – Sara Ekman / Jonas Svensson

Helsingborg

Lördag 4 April - Lördag 18 April

Fotograf: Martin Olsson
Gillar du att dansa och att blanda åldrar och erfarenhet?
Workshopen med Sara Ekman och Jonas Svensson startar med en gemensam enkel dansuppvärmning där hela kroppen värms upp. Därefter får deltagarna på olika sätt prova på hur S.O.J Scenkonstproduktion arbetar när de skapar rörelser och material till sina föreställningar.

Workshopen kommer att innehålla en del improvisationsövningar och eventuellt en del röst-arbete. Det är ett fysiskt och musikaliskt arbete där deltagarna vänder och vrider på idéer och ser vad som händer.

Alla deltar efter egen förmåga, här finns plats och utrymme både för de som dansat mycket och de som aldrig har tagit en danslektion förut.

Längd: Kl. 13 – 15

Pris: Kostnadsfritt!

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Anmälan och mer information: Maila irene.grahn@helsingborg.se Maximalt 20 deltagare/workshop. Maila namn, adress och mobiltelefon. Först till kvarn. OBS! Eventuellt återbud lämnas via e-post senast en vecka innan workshop.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 4 April 13:00 Helsingborg Dunkers Kulturhus
Lördag 18 April 13:00 Helsingborg Dunkers Kulturhus
Läs mer hos arrangören