Hela sanningen – C:A Dans i samarbete med Dansstationen

Malmö

Söndag 27 September

Fotograf: C:A Dans

Vem vet sanningen? Sitter sanningen i kroppen? Är sanning det som andra säger? Blir två halva sanningar en hel? Vad är skillnaden på en saga och en lögn? I dansföreställningen ”Hela Sanningen” bjuds den unga publiken in till en gemensam reflektion kring sanningens komplexitet. 

Premiär!

Längd: 50 minuter

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 27 September 14:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar