Well Lit– Daniel Persson och Anders Duckworth

Malmö

Fredag 21 Augusti

Fotograf: Jack Lewis Williams

Anders Duckworth (UK) och Daniel Persson (SWE) undersöker på ett normkreativt sätt det heteronormativa och det homogena. ”Well Lit” är ett personligt verk om de vi är, de vi kunde ha varit och de vi kan bli.

Premiär! 

Längd: 60 minuter + 30 min eftersnack i foajén

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.
Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 21 Augusti 19:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar