AlShe/Me- Linda Hayford

Malmö

Torsdag 29 Oktober

Fotograf: Benoite Fanton

Linda Hayford utforskar metamorfos och fysisk förvandling i ”AIShe/Me”. Verket är skapat för och med hennes bror och kretsar kring deras ömsesidiga inflytande på varandra. Ett spel mellan två människor, deras likheter och subtila skillnader. Bortom ord och empati lämnar det rum för två individer att utvecklas självständigt.

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 29 Oktober 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar