In the Flesh – SU-EN Butoh Company

Malmö

Tisdag 27 Oktober - Onsdag 28 Oktober

Fotograf: Joan Laage

I ”In the Flesh” utgör relationen mellan dansarens kropp och objekten själva anspänningen. Var går gränsen för kroppen och var tar världen över? Vår kropp är en levande organism. När blir vi form? Verket inspireras av Mari Anaris starka stengodsskulpturer som definierar scenrummet. De är kroppsliga organismer, med insidan utåt och en glasyr som låter köttet glänsa.

Längd: 55 minuter

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Föreställningen den 28/10 följs av ett eftersnack i Guldfoajén.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 27 Oktober 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Onsdag 28 Oktober 18:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar