INSTÄLLT – Plattform 4 december – Din guide till den senaste dansen

Malmö

Fredag 4 December

Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. Efteråt kan du stanna kvar, mingla och snacka med koreograferna. 

Längd: 60-90 minuter

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 4 December 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar