Between Us

Malmö

Onsdag 28 Oktober

Fotograf: The Ruggeds

Man har sin familj och man har sina vänner. Men ibland är dessa vänner ens familj. The Ruggeds, oskiljaktiga sedan barnsben, har blivit varandras familj. Inte sammanlänkade via DNA, men genom närhet och gemensam historia. I dansföreställningen Between Us följer du med in i The Ruggeds värld. Här kommer du dom nära, upplever vad som driver dom, vad som håller ihop dom sinsemellan och banden som sträcker sig ut till dig i publiken. 

Längd: 45 minuter.

Du kan köpa biljetter till Skånes Dansteaters föreställningar i höst precis som vanligt. Med respekt för Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan dock antalet personer i salongen eller antalet deltagare i en workshop förändras under hösten. Påverkar detta biljetter du köpt, eller aktiviteter du anmält dig till, kommer du att bli kontaktad.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 28 Oktober 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar