INSTÄLLT – Give it some time – Gunilla Heilborn & Pieter Ampe

Falkenberg

Tisdag 24 November

En egensinnig duett att längta efter.

Give it some time är en långsam kollision mellan den belgiske dansaren och koreografen Pieter Ampe och svenska koreografen och filmaren Gunilla Heilborn.

Pieter började dansa på familjefester som barn. Gunilla på tonårsdiskoteket Bobbadilla i Stockholm. Pieter känner sig rastlös, upptagen av kamp, intimitet och sexuell utforskning. Gunilla är besatt av att läsa, vandra och allt som rör Ryssland. Pieter använder sitt eget liv, kärlek och kamp som bas för sitt konstnärliga arbete. Gunilla har alltid föredragit att använda sig av externa källor som inspiration för sina projekt.

Nu möts Pieter och Gunilla på scenen i en föreställning som utgår från dem själva, men som med största sannolikhet också kommer att handla om vänlighet, gamla målningar, åldrande, känslan av misslyckande och det omöjliga begreppet tid.

Föreställningen turnerar med Dansnät Sverige.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 24 November 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören