Rumiko Otsuka ”Life and death of Mr. O”

Malmö

Torsdag 17 September - Fredag 18 September

Fotograf: Kunihiko Matsuo

Japan är ett land med stora ytterligheter där starka kulturella traditioner blandas med västerländska influenser. I denna korsning mellan modernt och traditionellt hittar vi den japanska affärsmannen. De kallas “salaryman” (サラリーマン, sararīman), dessa kostymklädda kontorsarbetare som år ut och år in sätter långa timmar på företaget framför familj och privatliv. Rumiko Otsukas pappa var en sådan salaryman. I dansföreställningen Death and life of Mr. O vill hon förstå och sätta sig in i hans liv av uppoffringar och pliktkänsla. Vi följer den fiktiva Mr O och får en inblick i hans liv.

Inkonst följer Folkhälsomyndighetens direktiv och tar in max 50 personer på samtliga av höstens arrangemang.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 17 September 18:00 Malmö Inkonst Biljetter
Fredag 18 September 18:00 Malmö Inkonst Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar