Skapa Dans 2020

Malmö

Lördag 10 Oktober

Fotograf: Skånes Dansteater

Se verk av morgondagens skånska koreografer i den regionala deltävlingen av Skapa Dans, Sveriges nationella koreografitävling för unga koreografer mellan 14-22 år.

I föreställningen Skapa Dans tävlar tio unga koreografer med sina egna dansverk i olika dansstilar om att få representera Skåne i den nationella finalen i Stockholm – resan dit är en del av priset. Vinnaren koras av en jury bestående av koreografer och dansare. 

Längd: Ca 2 timmar.

Vill du själv tävla? Anmäl då ditt bidrag till dialog@skanesdansteater.se
Sista anmälan: 19 sep, först till kvarn.

Du kan köpa biljetter till Skånes Dansteaters föreställningar i höst precis som vanligt. Med respekt för Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan dock antalet personer i salongen eller antalet deltagare i en workshop förändras under hösten. Påverkar detta biljetter du köpt, eller aktiviteter du anmält dig till, kommer du att bli kontaktad.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 10 Oktober 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar