Dansworkshop med Marie Brolin Tani på Dunkers kulturhus

Helsingborg

Lördag 12 September

Fotograf: Press

Vårens stora succé med dansworkshop är tillbaka på Dunkers Kulturhus i höst. Dunkers danstillfällen passar alla från 13 år till pensionär. I höst kommer tre erfarna dansare och koreografer från Skånes dansteater, Black Box Dance Company och Dansstudion. Alla är välkomna. Även du utan förkunskaper och du som dansat en hel del. Alla deltar efter egen förmåga!

I Marie Brolin Tanis workshop den 12/9 blir det dans i skiftande tempo till inspirerande musik anpassat till dig som deltagare. Det blir golvövningar, diagonaler, och ett utforskande av det moderna dansspråket. Kreativiteten och improvisationen blir till egen koreografi!

Fri entré. Av säkerhetsskäl är det max 15 deltagare per workshop.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
irene.grahn@helsingborg.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 12 September 13:00 Helsingborg Dunkers kulturhus
Läs mer hos arrangören