Dansworkshop med Susanne Andersin på Dunkers kulturhus

Helsingborg

Lördag 3 Oktober

Fotograf: Press

Vårens stora succé med dansworkshop är tillbaka på Dunkers Kulturhus i höst. Dunkers danstillfällen passar alla från 13 år till pensionär. I höst kommer tre erfarna dansare och koreografer från Skånes dansteater, Black Box Dance Company och Dansstudion. Alla är välkomna. Även du utan förkunskaper och du som dansat en hel del. Alla deltar efter egen förmåga!

Susanne Andersins workshop den 3/10 kommer att fokusera på improvisation för att på ett lekfullt sätt bygga upp koreografier. Förbered dig inför workshoppen genom att lägga märke till olika ljud som du hör omkring dig i din vardag!

Fri entré. Av säkerhetsskäl är det max 15 deltagare per workshop.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
irene.grahn@helsingborg.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 3 Oktober 13:00 Helsingborg Dunkers kulturhus
Läs mer hos arrangören