Engel – Marta & Kim

Kungsbacka

Lördag 26 September

Fotograf: Tom Rune Angell Storo Juliussen

Dansare och akrobat möts i vacker duett.

Den dansande cirkusartisten Marta Alstadsæter och den akrobatiske dansaren Kim-Jomi Fischer ställer frågor om medvetandet. Varifrån kommer våra tankar? Utan att ge några svar öppnar de upp för att utforska de saker som är svåra att förklara och omfam­nar de många sidorna av att vara en människa. De skapar en fysisk dialog, en vacker duett.

Marta från Norge och Kim från Nederländerna möttes 2015. I åren som gått sedan dess har de skapat sig eget konstnärliga uttryck genom att djupdyka i de möjligheter och kvaliteter som finns i symbiosen mellan akrobatik och dans.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 26 September 16:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören