INSTÄLLT – Lidia’s Universe, Ängelholm

Ängelholm

Torsdag 3 December

Fotograf: Press

I Lidia’s Universe vill koreografen och dansaren Lidia Woś bjuda med publiken på en resa i sitt eget högst personliga koreografiska universum. Ett universum fyllt av koreografiska infall, absurd humor, oväntade kroppsvinklar och skruvade vändningar. Nykomponerat material varvas med inslag från Lidia’s tidigare rika produktion och moment av interaktiv publikmedverkan. Lidia Wos är en frilansande polsk/svensk dansare och koreograf från Malmö. Bland annat tillhörde hon Skånes Dansteaters fasta ensemble under 13 år.

Längd: 55 minuter. Spelas även i Ystad.

Biljetter finns på Akademibokhandeln/Killbergs i Ängelholm.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
0431 – 100 13 eller angelholm@akademibokhandeln.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 3 December 19:00 Ängelholm Jarl Kullescenen
Läs mer hos arrangören