Nasty – Susanna Leinonen company

Kungsbacka

Lördag 14 November

Fotograf: Dirk Sevenants

Susanna Leionen har skapat ett feministiskt statement om rätten till vår egen kropp.

Nasty fullkomligen vrålar för kvinnors rätt till självbestämmande. Med fokus på de förväntningar, begränsningar och attacker som riktas mot våra kroppar får vi uppleva en osminkad betraktelse av vår värld. En värld där ondskan gömmer sig i samhällets strukturer – men också i oss själva.

Föreställningen undersöker kvinnors kroppar som ständigt betraktade objekt, hur de definieras och hur motstridiga krav och förväntningar formar den kvinnliga kroppen. Leinonens verk igenkänns alltid på ett krävande och precist rörelsespråk. I Nasty blir den hårt tränade fysiska kroppen en maskin som sträcker sig, böjer sig och knakar för att uppnå sin fulla potential. Men frågan kvarstår: vem får definiera den potentialen?

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 14 November 18:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören