INSTÄLLT – A Sensoral Lecture

Malmö

Onsdag 18 November - Torsdag 19 November

Fotograf: Press

A sensoral lecturer är en soloföreställning med och av Sindri Runudde, där vi får möta fem killar i metaforiska dating-scenarion. Föreställningen handlar om auditiv romantik och kärlek vid första ljudvågen, en sorts lek med ljudet, och framförallt rösten som beröring. Genom dans, samtal och rörelseövningar bjuds publiken in till en sensuell och sensorisk föreläsning med humor, fantasi och känslighet.

Längd: ca 70 minuter

I enlighet med Folkhälsomyndighetens begränsningar gällande folksamling är antalet biljetter till varje föreställning begränsade till 50 st. De tillgängliga platserna i salongen är utplacerade med ca 1,5 meters mellan platserna.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 18 November 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Torsdag 19 November 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören