Hannah Felicia – Danskompaniet Spinn

Kungsbacka

Torsdag 29 Oktober - Fredag 30 Oktober

Två dansare i skogen. Den ena i rullstol den andra står bakom.Fotograf: Anna Ósk Erlingsdóttir

Premiär!

Du är välkommen in i en nästan privat värld, som vi delar tillsammans. Där kärleken mellan två människor berättar en historia om rivalitet, ömhet, gemenskap och sensualitet. Och om en osynlig gräns mellan att tycka om och att åtrå.

Spinns nya duett Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person, som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad?

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 29 Oktober 18:00 Kungsbacka Kungsbacka teater Biljetter
Fredag 30 Oktober 14:00 Kungsbacka Kungsbacka teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören