Bakverk – INSTÄLLT (se istället online)

Malmö

Söndag 11 April

Bild visar BakverkFotograf: Jennifer Drotz Ruhm

OBS! Denna föreställning är inställd, men kan ses online under samma tidsperiod. Läs mer HÄR.

Tre sockerbagare skapar bakverk med kavlar, dans och deg. De dansar fram små Karlsbaderbullar och snurrar fram en lyckad jäsning. I denna humoristiska föreställning möts dikt och dans bland prinsesstårtor och sockertoppar. I en dansverkstad får barnen själva prova på att jäsa, vispa och vara deg. Succéföresällningen Bakverk, med dikter av Lina Ekdahl, skapades av Dansgruppen Agnes och hade premiär redan 1999. Efter det turnerade den i hela Sverige och spelade ca 400 föreställningar. Nu, 20 år senare, har JELNEK fått den stora äran att sätta upp Bakverk igen. 

Längd: 40 minuter. Rekommenderas från 3 år.

Under vårens visningar kommer Dansstationen anpassa sina sittningar efter rådande riktlinjer och rekommendationer rörande COVID-19. 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 11 April 12:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören