Möt MARC-UP

Knislinge

Lördag 6 Februari

Fotograf: Stills from video - Jens Lundberg, Kajsa Rolfsson, Rachel Tess

Milvus Artistic Research Center (MARC) bjuder in till lanseringen av MARC-UP, ett nytt projektrum för konstnärer som arbetar lokalt och i närheten av Östra Göinge. MARC-UP omvandlar översta våningen av Gamla skofabriken till en publik hemvist för pågående kreativt skapande. Denna transformativa utveckling, i kombination med ett program av utställningar, workshoppar och interventioner, centrerar konsten i Knislinges samtida identitet, en mångbottnad identitet som kretsar kring oväntade utbyten och fria uttryck.

Lördagen den 6 februari lanseras MARC-UP tillsammans med en heldag av performances.

Evenemanget är gratis. Maila Milvus Art för mer info!

 

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@milvusart.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 6 Februari 11:00 Knislinge Milvus Art