The View From Here (livestream)

Online/Helsingborgs stadsteater

Fredag 5 Mars

Fotograf: Thomas Zamolo

The View From Here är en ny dansföreställning av koreografen Tilman O’Donnell. Föreställningen leker med begreppen entré och sorti. Den enkla handlingen att komma in på scenen – och att lämna den – sätts i fokus, spegelvänds och dirigeras om. Ett upprepat kommande och gående som utvidgar marginalernas rytm och drar in den till mitten av scenen. ”Hur formar världen sig själv och hur får jag omfamna dess rörelse?”

Längd: Ca 50 minuter

Föreställningen streamas live från Helsingborgs Stadsteater utan publik. Den ges via tjänsten StayLive, där du först skapar ett konto och därefter kommer vidare till betalsidan. Du gör detta enklast genom att följa instruktionerna i Streaming-rutan på den här sidanHelsingborgsstadsteater.se.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 5 Mars 19:00 Online/Helsingborgs stadsteater Staylive
Läs mer hos arrangören