Work in progress-visning med Sarah Lee Armstrong

Onlieevenemang

Torsdag 6 Maj

Fotograf: Anders Nydam
Wu ArtSpace bjuder in till en work in progress-visning och konstnärligt samtal där koreografen Sarah Lee Armstrong (DK) delar med sig av processen kring verket Natsværmer. Sarah har varit på Wu ArtSpace i två veckor och arbetet med verket.
Natsværmer är en koreografisk, auditiv, visuell och skulptural utforskning av konstnärlig, kroppslig och akademisk potential av mörker, med malen som en visuell referenspunkt och symbol för metamorfos.
Natsværmer är en del av en pågående utforskning om mörker och kroppar inom den. Vidare en del av Sarah Lee Armstrongs konstnärliga forskning, kring koreografiska ordförråd och samtal fokuserade kring natur, hedendom, ritual samt häxan som den kvinnliga och queera huvudpersonen, fruktad och beundrad för sin intuitiva sammankoppling med naturen och hennes inneboende ohämmade förhållande till mörkret.
Eventet är gratis men Wu ArtSpace tar gärna emot donationer för verksamhetens uppbyggnad. Swisha då till: 123 344 5913.
Presentationen hålls på engelska.
Deltagarlänk skickas ut längre fram till alla som registrerat sig. Registrera dig: https://simplesignup.se/event/179273

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 6 Maj 19:00 Onlieevenemang WuArtspace
Läs mer hos arrangören