Almost a Jam

Malmö

Lördag 10 Juli

Fotograf: Press

Några av Sveriges främsta streetdansare inom stilar som hiphop, house, breaking, locking och popping har bjudits in för att delta i Malmös allra första Almost a Jam. Konceptet är enkelt. En lapp dras för varje ny runda. På lapparna finns instruktioner för hur många dansare som ska delta och vad deras utmaning är. Resultatet blir en rad korta och improviserade föreställningar där varken dansare eller publik på förhand vet vad som ska hända.

Längd: ca 60 minuter.

Evenemanget är en del av Sommarscen Malmö. Det är kostnadsfritt och hålls utomhus. Bokningslänk dyker upp på den här sidan senast två dagar före spelstart.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 10 Juli 19:00 Malmö Borggården
Lördag 10 Juli 21:00 Malmö Borggården
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar