Skapa dans 2021

Malmö

Lördag 25 September

Fotograf: Press

Skånefinal i Sveriges tävling SKAPA DANS för koreografer 14-22 år. Denna kväll riktas allt strålkastarljus på morgondagens koreografer! I den nationella koreografitävlingen SKAPA DANS möts unga dansare för att visa upp sin kreativitet och dansskapande för publik och möta andra unga koreografer. Tävlingen består av regionala delfinaler där den vinnande koreografin går vidare till riksfinalen i Stockholm. Tävlingens syfte är att uppmuntra dansskapande hos unga och visa den fantastiska kreativitet, kompetens och kunnande som finns.

Längd: ca 2 timmar.

Föreställningen både visas för publik och live-streamas. Länk till streamingen kommer finnas här efter den 1 september.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 25 September 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar